Fri. Jun 2nd, 2023

 

Het maken van een perfect kopje espresso is een kunst. Het is een drankje dat een perfecte aanvulling is op elke maaltijd of een geweldige manier om de dag te beginnen. Het geconcentreerde shot cafeïne dat het kan toedienen, is de broodnodige schok die je ‘s ochtends nodig hebt. Maar het maken van je eigen espresso kan een hoofdpijn zijn, alleen maar proberen de machine te bemannen en daarna bergen opruimen. En elke ochtend een kopje kopen voor het werk is misschien niet helemaal haalbaar. Maar nu hoef je je daar niet zo veel zorgen over te maken. Met de Nespresso Cube zijn al uw problemen verleden tijd! De voorverpakte cartridges zijn een prima vervanging voor al het onnodige werk.

Er zijn heel eenvoudige instructies die kunnen worden gevolgd om dit perfecte brouwsel te verkrijgen. De Nespresso machines hebben een groot waterreservoir of reservoir dat gevuld moet worden met de hoeveelheid water in verhouding tot het aantal drankjes dat je nodig hebt. Zodra het reservoir in de machine is teruggeplaatst, moet u het aansluiten en inschakelen.

De kleine borrelglaasjes of kopjes die u gaat gebruiken om het brouwsel te serveren, moeten op het dienblad bovenop de machine worden geplaatst. Deze dienbladen worden gebruikt om de kopjes op te warmen tot de juiste temperatuur die nodig is om de drank te serveren. Vervolgens moet u de espressocartridge in de toegewezen holte plaatsen. Het water in het reservoir wordt verwarmd en stroomt door de cartridge en spuit met een druk op de knop de espresso in een kopje of glas dat je onder de tuit plaatst.

De schoonmaak die nodig is voor deze machine is heel eenvoudig. De patroon moet worden verwijderd en er kan een stroom water worden uitgedreven om eventuele resten in de leidingen te verwijderen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *