Fri. Jun 2nd, 2023

 

Als u overweegt een café te openen, is uw keuze voor het meubilair en de inrichting van uw coffeeshop een belangrijk onderdeel van het creëren van de unieke persoonlijkheid en ambiance die klanten zal aantrekken en bezoekers zich welkom zal laten voelen.

Mensen uit alle lagen van de bevolking realiseren zich het plezier en genot van een vakkundig gezette kop koffie. Of het nu gaat om het lezen van de dagelijkse krant, het studeren voor examens, het ontvangen van klanten of het socializen met vrienden, koffie is de perfecte aanvulling op elke activiteit en de warme, vriendelijke omgeving van een café is de ideale setting.

Van klassiek modern design tot trendy chic; of, van schilderachtig Victoriaans tot gezellig landelijk, cafés zijn populaire sociale ontmoetingsplekken voor elk publiek. Ze bieden een plek om tot rust te komen en bieden een comfortabele locatie voor zakenmensen om te werken of drukke moeders om op te laden.

Elke coffeeshopeigenaar cannabis store near me weet dat lay-out, ontwerp en inrichting belangrijk zijn voor de aantrekkelijkheid en het succes van hun café. Het selecteren van meubels om het thema aan te vullen en te versterken, zal vaste klanten aanspreken en ervoor zorgen dat elk café zich onderscheidt van de rest.

Modern/Hedendaags

Geef de coffeeshop een stijlvolle urban look met metalen meubels geaccentueerd met stoffering en patronen in primaire kleuren zoals rood, blauw of geel. Kies voor een mix van vierkante tafels en hoge ronde tafels in gelakt zwart of lichtgekleurd hout. Voeg een paar zwart leren banken en salontafels toe in een eigentijds design. Maak de look af met strakke railverlichting, eenvoudige ingelijste spiegels en moderne sculpturen en kunstwerken.

Victoriaans

Creëer een elegante of speelse sfeer met eenvoudige houten tafels en stoelen. Gebruik effen, geborduurde of kanten tafelkleden geaccentueerd met ingewikkelde handgeblazen glazen vazen gevuld met verse snijbloemen. Inclusief houten boekenkasten versierd met een assortiment items uit het Victoriaanse tijdperk en bedek muren met prints van Victoriaanse huizen of pastorale taferelen. Door witgeverfde dressoirs en een verscheidenheid aan vloer- en tafellampen toe te voegen, krijgt de kamer een gezellige maar weelderige uitstraling. Creëer bij mooi weer een Victoriaans terrasje door buiten een paar smeedijzeren tafels en stoelen te plaatsen. Compleet met bloemstukken en met de hand beschilderde mokken.

Aan het strand

Van de zandstranden tot een drukke boulevard, u kunt uw coffeeshop een ongedwongen uitstraling aan het strand geven die mensen aantrekt die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en zich op te frissen. Gebruik eenvoudige tafels en banken in picknickstijl of kleed het een beetje aan met eenvoudige houten tafels en rieten stoelen met metalen frame. Accent met grote parasols of tiki palm rieten parasols en hutten. Maak de look af met palmbomen, schalen met tropisch fruit of bamboe fakkels.

Traditioneel

Creëer een comfortabele, vertrouwde omgeving met een traditionele inrichting die van alles een beetje biedt. Houten vierkante tafels met stoelen die in contrasterende kleuren zijn geverfd, zorgen voor een perfecte mix van landelijk en eigentijds, waardoor iedereen zich welkom voelt. Voeg glazen vitrines toe, grote krijtborden voor handgeschreven menu’s en een boekenkast met een verscheidenheid aan tijdschriften of boeken die klanten kunnen bekijken terwijl ze genieten van hun koffie en lekkernijen.

Huisdiervriendelijk

Speel mee met de nieuwste trend in coffeeshops – de huisdiervriendelijke omgeving – met een inrichting waardoor vierpotige wezens zich net zo welkom voelen als hun eigenaars. Zorg voor een afgesloten ruimte voor huisdieren of laat ze zich vrijelijk vermengen. Voeg tafels toe met pootafdrukpatronen en bedek muren met foto’s van katten, honden en andere huisdieren, en wijs een speciaal gedeelte aan voor foto’s van lokale huisdierbezitters. En vergeet niet om een paar zachte hondenbedden verspreid over de kamer te hebben.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *